Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pennan och pappret

Jag tror jag funnit det jag letat
Det jag vart ända sedan mina tankar målade vackra filmer
Ända sedan pottfrillan och gluggen

Jag har vart i en ensam värld där fantasin flödat och hjälpt mig i livet likt pennan
Och pappret gör nu

Suttigt i ett hörn, i en skolbänk och frossat bland hjärnans bibliotek

Hockey, boxning, dataspel var andra grabbars brukande

Jag levde i min värld

Som jag gör nu fast med pennan och pappret

Jag tror jag drabbats av det Bukowski
Inte vill att jag ska fortsätta med

Ibland förstår jag den store poeten





Fri vers av Marjavaara
Läst 184 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-11 23:11



Bookmark and Share


  "Dempa"
Bukowski Rules :)
2009-05-12

    ej medlem längre
Tillår mig småle-Bukowski har med sin diktarkonst blivit reinkarnerad i dig, på gott och gott. Penna på min vän!
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara