Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankarna är en ros

När jag ser dig reser
mina tankar till det
vackraste stället
på vår jord

Tankarna är en ros
med blad
formade som hjärtan

Tankarna är unika
liksom du




Fri vers av Andreas Sjöström
Läst 1202 gånger och applåderad av 62 personer
Publicerad 2009-05-12 12:21



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Var är du?
M.k.t. vackert
2009-07-01

  ingen
å va fin!
2009-05-25

    ej medlem längre
underbar
2009-05-21

  Suzy med punkterna
Förtjusande
2009-05-13

  LenaJohansson VIP
mkt vackert.5.
2009-05-13

  Maria T
Din lyrik är som den
skönaste ros
2009-05-13

  © anakreon VIP
Jag hoppas du visat
dessa rader för "Dig"!
Carl-Erik
2009-05-13

  Miss Mod
Andreas, Du skriver som en len vårvind.
2009-05-13

  Lena Själsöga Keijser
sakta vecklas rosenbladen, de gröna ut, ser livet stiga i dem, de såg livlösa ut, taggarna var där. Solen smekte dem, nu...
I mitt inre ser jag Rosen,
är den tanken då är världen kärlek
må det bli så
Du målar skönhet
Tack till dig

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig
Själsöga
2009-05-12

  ingen
vacker!
2009-05-12

  stenen/ Yv Ericsson
Så fantastiskt vackert
2009-05-12

  Ronny Berk
fin lyrik med väl framfört budskap, blomsterspråkligt tankevärt
2009-05-12

  jardan
underbart vackra rader
2009-05-12

  guld
varje ros har sin törn. välskrivet
2009-05-12

    ej medlem längre
Jättefin text!
2009-05-12

  Peter Jr Eriksson
Så bra ! älskar !
2009-05-12

    ej medlem längre
Underbart....tankar alstrade som rosenblad, sköra o varma mycket vackert skrivet!
2009-05-12

  Rosen VIP
Mycket vacker
-och särskilt tilltalande för en sliten ros som mig...
2009-05-12

  Cosmic Johanna
Vackert och romantiskt:-)



Tankar kan vara precis som dess skapare.
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Sjöström
Andreas Sjöström