Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen vet utom han

 

Raka linjer och sneda träd.
Nästäppa virvlar i luften och ingen
utom han såg det där varma.
Inte en enda blick kanske men
det skranlar i alla fall.
Några minuters kontrast i universum,
helt synlig för de som vet.
Sa jag tankeknäck?
Asfalten knastrade
under de unga fötterna och
han vandrade långsamt baklänges rakt fram.
Även solen har fläckar,
men inte min stjärna
för de fläckarna kröp sin väg.




Övriga genrer av VampyrÄngel
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-12 13:36



Bookmark and Share


  Emmelina
känselspröt du har mig!
2009-05-16
  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel