Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LOST

Alltså förlåt men... jag är helt lost på TV-serie LOST
Finns det någon mer obegriplig serie..
fullständigt omöjlig att förstå sig på..
fast jag brukar ju inte se den..
bara titta till den ibland..
men skakar på huvet..
varje gång jag gör..
ett försök att..
begripa..




Övriga genrer av micke marin
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-12 23:04



Bookmark and Share


  aol
jag gillar serien men den är lite kompliserad man mste följa den rätt noga och gilla läget
2009-06-19

  Blåbäret
ett passande namn på serien då...och du...jag är helt lost jag med :)
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin