Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

räligion



Det kom en präst i svart och talade om hur fint livet är

livet efter detta

men jag vet ju hur vackert livet är

livet här och nu

Vi tvistade och ålade runt i hårklyverier

han sa att Gud är allsmäktig och skapade allt

Fint, sa jag

vad fanns då innan Gud?






Fri vers av rocksolid
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-12 23:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sant. "Vem har skapat skaparen?" är en av de obekväma frågor de inte låtsas om.
2009-05-16
  > Nästa text
< Föregående

rocksolid
rocksolid