Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårstädning (diet)

 

Skafferiert är fullt...

konserverade minnen,
inlagda känslor,
längtan på flaska,
inbakad sorg,
kryddad saknad,

förslutna påsar med
förtvivlan,

burkar stapplade på rad
med förlorat hopp,

en bjudskål med
humor att ta till
när så krävs...

Nej då, allt är bra
skafferiet är fullt
och du,
du är riktigt mätt...

En fönsterputs för
klarare sikt,
lite vädring för ett
lättare andetag,

dags för en promenad...

du planterar och
sorterar,
möblerar om
och mediterar,

du går lite till
har ingen ro att vara still...

sen ber du en innerlig bön,
ur djupet av ditt
splittrade hjärta

låt nästa gäst komma

tomhänt...

 

 




Övriga genrer av Rolfsdotter
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-25 23:09



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Bra skrivet!!, alla dessa minnen och erfarenheter, slutraderna tar tag lite extra...
2009-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter