Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänker flyga ...tills jag störtar...


Jag är inte rädd

Om jag inte visste

att jag inte hade vingar

skulle jag tro att jag kunde flyga...


Väljer att ignorera

vetskapen

och hoppar ändå...


Älskling ...tar du emot mig?




Fri vers av sulimaa
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-13 00:49



Bookmark and Share


  blaite
fint..flygcert lova
2009-05-14

  Lejonhjärtas poesi
Flygning kräver andrum eller en stor portion ärtsoppa och det går också att landa mjukt...
2009-05-13

  issac.a.m
Vackert skrivet..
2009-05-13

  Larz Gustafsson VIP
Viss självkännedom - eller en förvrängd bild av vad som skulle vara sann sådan - kan vara förödande.
2009-05-13

  peter markurth
sådant vet man ej innan man hoppat.....
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa