Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När allt faller på plats uppenbarar sig sanningen...jaha, det är så det ska kännas....


Älskat på riktigt

När en själ

hittat hem

då jublar alla

himlens änglar


När ett hjärta

är fyllt av lycka

kvittrar alla

kärleksfulla fåglar

i kör


När lusten

känns i varje kroppsdel

leker dina andetag

i lungorna


När tryggheten

känns given

leker friheten

på egna stigar


Nu har du älskat på riktigt...




Fri vers av sulimaa
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-13 01:02



Bookmark and Share


  blaite
käånner igen det där..fan va skumt haha..mycket härlig text..du kan det där..gulliga..ja e kass på det..
2009-05-14

  Larz Gustafsson VIP
Det har jag nog aldrig gjort.
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa