Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trygghetsnarkomaner

Att vara i flock
Ha nära bakom sig
Som kramar, dränker dig i närhet, säger dom
Tre orden

Eller ha en flaska gift att starta dagen med

Eller pengar på banken som hjälper dig när du ramlar

Eller sminket som pyntar dina småblå
Som en fasad
Som rutinen att starta dagen med

Eller mc-gänget som backar upp dig när du ropar

Eller en flickvän som alltid är hemma, som alltid särar på benen

Eller det nya larmet som alltid piper
Eller en hel försäkring


Eller ditt inre som har styrka och berättar sagan om att du duger



Trygghetsnarkomaner kryllar på vår stig
Och vill ha den där lena kudden att vila på








Fri vers av Marjavaara
Läst 200 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-13 13:51



Bookmark and Share


  peter markurth
bra gestaltning...
2009-05-13

  Larz Gustafsson VIP
Jag har ingenting.
Skulle vara glad om jag hade en bråkdel av det där.
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara