Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min äldre  brorson. Att lägga till min samling ”Tankar i hörnet”.


Jag kunde suttit hela natten

Jag kunde suttit hela natten
och lyssnat på allt du hade att säga
Jag fick bara några timmar
men de räckte för resten av mitt liv




Fri vers av Marlboroman/Hg VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-13 14:55



Bookmark and Share


  Roula O
fint skrivet i så få ord..."men de räckte för resten av mitt liv "
2009-05-13

  blaite
Kanon..mitt sa egentligen ingenting..men det räckte för resten av mitt liv..precis som du skriver..
2009-05-13

  Carola Zettergren
Rakt från hjärtat, sådant tycker jag om!!!
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP