Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min yngre brorson. Att lägga till min samling ”Tankar i hörnet”.


att du orkar

Du har börjat
Jag har stannat
Du försöker
Jag har redan lagt av
Men lyssnar jag med hjärta och själ
på att du orkar




Fri vers av Marlboroman/Hg VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-13 14:56



Bookmark and Share


  Roula O
du lyssnar säkert...
2009-05-13

  peter markurth
ja du lyssnar....
2009-05-13

  blaite
Bara du som vet..ja vet inte..men förhoppningsvis lyssnar du väl..
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP