Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När mörkret omsluter dagen

När mörkret omsluter dagen
och tanken blivit nattmörk och murken
och nästa dag blir en pina

sluter jag mig inne i den kärlek
jag de facto fått
men kanske inte tagit till vara

När mörkret omsluter dagen
och lusten blivit omskuren tyst
och orden förvandlats till tvång

sluter jag mig inne i den vrede
jag belastat mig med under årens gång
och allt som återstår

är en patetisk svanesång.




Fri vers av Marlboroman/Hg VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-05-13 15:37



Bookmark and Share


  CRAIDLARN
Förbannat bra och så sann text!!!
2009-05-14

  Roula O
starka och sorgliga rader...gillas!
2009-05-13

  blaite
Sorgligt att livet spelar fan med oss ibland eller hela tiden..
2009-05-13

  Carola Zettergren
Aj som F-n...vansinnigt snyggt skaldat av dig!!! En hel massa applåder från mig!!!!
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP