Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta har drabbats av en översvämning

Tårarna rinner
Ingen vet varför
Mitt hjärta har drabbats av en översvämning
Alltid svämmandes över
Ingen vet dock varför
Jag bryr mig inte längre
Tårarna rinner
Det kvittar vem som ser mig såhär
Men du får inte se mig
Jag är rädd
Rädd för att du ska se
Att du ska döma utan att veta allt
Tårarna rinner på min kind
Ingen kan stoppa dem
De forsar
Precis som en översvämning
Så är de svåra att få stopp på
Tårarna rinner på min kind
Du får inte se
Jag vill inte se din blick
Tårarna rinner
Snälla någon
Det är som om någon har byggt en mur
Som alltid svämmar över
Precis som en översvämning
Så är tårarna på min kind
Svåra att stoppa




Fri vers av 92 Lady J
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-13 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

92 Lady J
92 Lady J