Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla mina nyfunna värdefulla


Så många unga ord som jag vill slippa

Så många sköna ord som jag vill döda
i min ålderdoms avundsjuka
ska jag behöva
gråta ånyo en gång
för vad de skriver
så räcker inte mitt liv
Jag vill läsa men inte se
jag vill vara med men inte känna
jag vill bara gå
jag vill bara vara färdig
Men gudar
hur ska jag kunna vara färdig
när jag ser allt detta vackra, nya?




Fri vers av Marlboroman/Hg VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-13 23:30



Bookmark and Share


  Roula O
fantastisk...
2009-05-14

  Carola Zettergren
ENASTÅENDE!!!
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP