Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

F e v e r








w
a
t
e
r
f
a
l
l



dri p


drop

drip



s c a r t i s s u e






empty
silence







f
a
l
l
i
n
g



hard



to



the


supermassive



black



h
o
l
e





s a v e m e f r o m m y s e l f




Övriga genrer av Troll ॐ
Läst 365 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-14 19:35



Bookmark and Share


  Honest Ape
Fever,
The worst of them all
Can strike you when you don't
Wanna feel at all

Målande kreativt. Me like.
Och du vet att jag alltid finns här för dig.
*hug*
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Troll ॐ
Troll ॐ