Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskrosor är som människor

Maskrosor är som människor...

Precis som männsikor så är varje blomma
unik
ståtlig
stark
ömtålig

Precis som människor så står många maskrosor i grupp
Men några står avsides

Maskrosen är först ett frö
Sedan blommar den en vacker dag
Den är så fin när den blommar
Men en dag kommer den inte längre finnas
Kvar finns bara några spår av dens existens




Fri vers av 92 Lady J
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-19 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

92 Lady J
92 Lady J