Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fånga den tid som är....låt naturen leda din själ...


Kärlekstid är kommen

Idag såg jag måsen dyka mot havet

jag kände vinden i mitt hår

livslusten sprudlade

i min solvarma kropp


Den ljumma myllan kändes trygg

under mina smekande händer

livskraft fick nytt bo

under mina grävande fingrar


Solstrålarna smekte mina

busiga lockar i nacken

blekte och lekte

jag skrattade högt


Den lilla lilla gröna stängeln

som letat sig fram

upp genom kompakt mörker

såg så blyg och yrvaken

mot solen


Då kände jag hjärtat slå

själen lyfta

livskraft svår att ta död på

lever i mig

i dig...


Naturen berättar om sensuell glädje

om bevingade möten

om livsglädje och livslust

i varje litet frö


Lyssna nu till vindens sång

kärlekstid

är kommen...




Fri vers av sulimaa
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-14 21:19



Bookmark and Share


  aol
såfina rader
2009-05-16

  blaite
Havet lockar nog fram endel känslor..havet lukten underbart..fin fin fint...blaite
2009-05-14

    Bodil Sandberg
Underbart fina rader om den härliga tid!
2009-05-14
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa