Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drömde att du kom tillbaka







När vi möttes

ditt ansikte

skilde ut sig

från världen


Den dag

jag lärde känna dig

rev jag mina visioner


Jag gav mig

åt ditt sköra öde

och

kunde därför inte gråta

när jag föll


Jag drömde att du kom tillbaka

men

jag tror inte mer

på mina drömmar ...













Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 1213 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2009-05-15 16:46



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
Drömmarna är de vackra molnen
de vill förverkligas
de förverkligas
du förverkligar dem
genom din skönskrift
du
målar drömmarnas
fyllda visshet

Tack att skönheten talar genom dig

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2009-05-21

    Ken Cassel
( Ler sött )

Du är god du Sumeja
Den här var kanombra
Gillas

Kramar!!!!
:)
2009-05-20

  Aisha VIP
...så fin...sorgsen...
2009-05-18

  Gisela Nordell
En mycket fin dikt

som säger så mycket!

...jag tror inte mer

på mina drömmar"

är ett ödesmättat,

kraftfullt avslut

och början på något nytt

där i horisonten
2009-05-16

  Eaglemountains VIP
Vacker, men vemodig, om brustna drömmar

"Jag gav mig

åt ditt sköra öde

och

kunde därför inte gråta

när jag föll"

Underbart !!!
2009-05-16

  Ulf Lagerholm
"Jag gav mig

åt ditt sköra öde

och

kunde därför inte gråta

när jag föll"



det ackordet är så viktigt, så sant, därför också vackert

Tack
2009-05-16

  Suzy med punkterna
Bedårande skrivet!!!
2009-05-15

  Cosmic Johanna
Sista raden skapar ett eko och berör mina rötter....

en stark dikt,

men snälla sluta inte tro på dina drömmar,
det gör för ont med den speglingen.
2009-05-15

  friheten
wondeful
2009-05-15

  Roula O
starkt och berörande...fina rader!
2009-05-15

  Miss Mod
"ditt ansikte

skilde ut sig

från världen"
Dessa rader tycker jag om.
2009-05-15

  dalida_bl
Drömmar är "bara "drömmar...

Javisst är det fint....
2009-05-15

    Al Lanzon
Drömmar har en förmåga att inte förverkligas. Fint skrivet!
2009-05-15

  Sturesdotter
Mjukt, sårbart - ärligt.
2009-05-15

  issac.a.m
dina sista rader talar om sorgen som är djup och smärtsam..
Du är äkta...för du vågar dela med dig ... Fortsätt så..
2009-05-15

  Eva Langrath VIP
Sorg beskriven i vackra ord.

Eva
2009-05-15

  issac.a.m
Vackert, starkt och berörande..
2009-05-15

  Gisela Nordell
djup och berörande!
stor spännvidd i få rader
Bokmärker!
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP