Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är bara ord, men det gör ont ändå

ord

som
"jag kommer aldrig att glömma dig"
nöter sig in

för allt du någonsin har sagt
har tagit sig in
och lämnat märken
lika tydliga
som en tatuering
och lika omöjliga
att ta bort
utan att bilda ärr

och ja
det är patetiskt
och det är länge sen
och nej
jag har inte sett dig på
etthundrafemtiotre dagar

ord

som
"vilket fönster är ditt, för
jag måste veta
vilket jag ska kasta sten på
när jag vill se dig
mitt i natten."
gör ont




Fri vers av fredagar
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-15 18:24



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Saknad saknad...väl beskrivet!
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

fredagar
fredagar