Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland gör det bara så jävla ont så man inte vet vart man egentligen ska ta vägen.


Hjärta, smärta och övrigt tonårsdravel

Ni håller på att hitta varandra
Det är alltför tydligt;

Leendena

Era ögon som alltid möts i rummet
även om där finns hundra människor

Den ömhet som ni tar till
när ni låter tungorna forma
den andres namn



Jag får se samma teaterstycke en gång till
fast denna gången
står jag inte på scenen

Den här gången sitter jag på första parkett
och ni som deltar i skådespelet
ni ser bara varandra
för rampljuset bländar er

Och det är lugnt
för ni är mina vänner
Jag vill mer än gärna att ni är lyckliga
Men kan ni inte vara det någon annanstans?

För den här gången gör det så ont
så att om jag så skulle söka
i tusen år skulle jag inte finna
ord som kunde förmedla det











Fri vers av TeBe
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-15 23:57



Bookmark and Share


  torbjörn j.
Ärligt och bra skildrat. Tror många kan känna igen sig i det där.
2009-05-16

  RutigKjol
känns igen massor. jag gillar hur du beskriver det, sättet att skriva.
2009-05-16
  > Nästa text
< Föregående

TeBe