Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Far åt helvete

Far åt helvete

Mor åt bly

Och den sorgliga sanningen är som sådan

Jag kommer inte sakna eder.




Fri vers av TeBe
Läst 258 gånger
Publicerad 2009-09-25 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TeBe