Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sömnlös. Tankfull.


Den onda cirkeln

Tystnaden
gör mig vansinnig

Vansinnet
gör mig sorgsen

Sorgen
gör mig trött

Tröttheten
gör mig tyst

Den onda cirkeln sluts
och klockan går

Och varje sekund
är en sekund
närmare döden

Har du tänkt på det?




Fri vers av TeBe
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-03 01:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TeBe