Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelglas längs himlens rand

Över dalen lyser stjärnorna vekt,
näktergal spelar i snåren
en smattrande ramsa
laddad, full av liv

Fälten som står nygröna
syns knappt i det svaga,
i det förgängliga
himmelsskenet

--------------------------------------

Spegelglas längs himlens rand
insinuerar den annalkande dagen
antyder att jag borde vila

Spegelglaset har en poäng
men mina majnätter är för ljumma
för att sovas bort






Fri vers av TeBe
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-28 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TeBe