Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur Ur Lågorna (5)

i sömnen är din hand knuten

som din mors

och när du vaknar

säger du att du drömt

om din far

att han hälsat på

att han kramat om dig

som ett bortsprunget barn




Fri vers av Nahojland
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-16 10:17



Bookmark and Share


    resilient
oj vad bra det här var!
2009-05-29

    inutimig
fint skrivet! verkligen
2009-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Nahojland
Nahojland