Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ord

Du duger ju inte
För blyg, torr, flottig
Tvätta håret, borsta tänderna säg Hej! Och titta med ögonen

Du är född i fel kön
Dina händer kan inte dona, skruva, stoppa i ettan och klappa bort snusmulorna
Du vet inte vad offside är, va topplocket sitter

Ditt hår börjar tunna ut sig
Dina ord på papper är som skitpapper

Människor ville inte ha dig

Du kan inte va som du är

Klipp håret, börja mecka, fixa lite muskler på din
ömma kropp

Va lite man för i helvete!

Tjäna stålar så du syns
Släng upp benen på vardagsrumsbordet och rapa med ölen i din hand







Gräv upp
den förbannande
Självkänslan




Fri vers av Marjavaara
Läst 173 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-16 11:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du kan få låna mina ögon och läsa dina dikter med-kanske självkänslan blir lite bättre!
2009-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara