Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag andas dig...vill andas dig ...måste andas dig ...för att inte kvävas...


Jag andas dig

Jag andas dig...


Dina energier

omsluter mitt

sinne


Tar självklart plats

i mitt hjärta

öppnar upp

låsta rum


Släpper lös

kärlekens underbara

skaparkraft

gör mig intensivt levande


Jag andas dig...




Fri vers av sulimaa
Läst 462 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-16 12:38



Bookmark and Share


  Roula O
oerhört vackert...
2009-05-17

  Lejonhjärtas poesi
Ljuva är kärlekens ömsesidiga andetag...
2009-05-17

  aol
underbart
2009-05-16

  Larz Gustafsson VIP
Sällsam symbios.
2009-05-16

  Suzy med punkterna
Mycket fint skrivet
2009-05-16

  issac.a.m
Vackert..
2009-05-16

  blaite
Vackert som bara en tjej kan skriva..
2009-05-16
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa