Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allt jag vill säga honom är försvinn inte för folk som jag älskar har en tendens att försvinna


han är för fin för mig men jag vill ha honom ändå

plötsligt fanns allt det
där jag aldrig hade, en
axel att vila mot, andetag
att lyssna på

och jag blev rädd, och
drog mig undan, för
jag är inte van vid
besvarad kärlek

(och ibland tvivlar jag, för
tänk om han inte tycker om
mig längre, så
jag vänder mig inåt)

men ibland finns stunder när
jag nästan är övertalad, som
när han kysser min panna eller
borrar in sin näsa i min hals för
att "ha kvar min doft hela dagen så
att han inte slutar orka"

och han är för
fin för mig men
jag vill ha honom
ändå.




Fri vers av fredagar
Läst 452 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-17 09:53



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Ingen är "för fin"
för någon annan!
Carl-Erik
2009-05-17

    snöö
Smärtande att läsa om någon som inte tror sig vara värd kärleken. Alla har något värt att älskas av någon. Bra text!
2009-05-17

  Malin Ringdahl
Det är inte en alldeles lätt uppgift, att inse att vi är värda att älskas.
Fint!
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

fredagar
fredagar