Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är livet bara underbart!!


Vågar och vill

Tänker på dig

vackre man

själ som öppnat

stängda rum



Mitt bultande

hjärta

släpper in

ömsinta känslor



Vågar vill

kan och ska

inte låta OM

få styra



Bara nu i

stunden vara

livet leder

dit det menat är...

Kram älsklingen!




Fri vers av sulimaa
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-17 16:35



Bookmark and Share


  issac.a.m
Härlig känsla..Vackert
2009-05-17

  blaite
Hoppas han läser det..fint fint..
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa