Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sociala spelet

Det sociala
spelet

le
håll med

gör som
andra

va
lika dan

inte
jag

jag vill vara
sann

jag vill vara
jag rakt igenom

det sociala
spelet

det vill jag inte
fastna i

denna labyrint
som är så
svår att
hitta rätt i

därför

jag
går utanför

utanför
denna labyrint
av det
sociala spelet.




Fri vers av Desire'e
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-17 19:40



Bookmark and Share


  Water VIP
Att följa sina egna övertygelser är att vara sann
men det är mänskligt och lätt att fångas i snarorna
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e