Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utdrag ur en bok / novell jag har i huvudet. Inte helt färdig ännu, tror jag.


Kluven

Du förtjänar att få veta
Vilket jävla svin jag är
Men om jag säger sanningen
Lämnar du mig ensam här
Du kommer att vända och gå
Lämna mig ensam vid branten
Och då återstår bara frågan
Vem eller vad
Som kommer att knuffa mig över kanten

Du förtjänar blott det bästa
Inget annat är gott nog
Det finns ingen, ingen annan som du
Ingen annan som är så bra som du
Ingen annan som är så fin som du
Ingen annan som älskar mig som du
Ingen annan som jag älskar som du

Jag är rädd, så jävla rädd
Rädd för att bli ensam
När jag vaknar på morgonen
Vill jag att du ska vara där
Men om jag säger sanningen
Kommer du att vända och gå
Redan innan dagen gryr
Jag som alltid sagt att ärlighet varar längst
Har skapat en illusion, en förbannad lögn
En hycklare, det är vad jag är




Övriga genrer av Ypple
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-18 21:43



Bookmark and Share


  Starfish-Aura
Grym text!

Fridens liljor
//Mjao
2009-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Ypple

Mina favoriter
Älska aldrig en poet