Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihetens mening

Igår träffade jag en man
En vän
En granne

En erfaren kämpe
med en dränkt själ

Han sade en sak

En mening


- Det bästa med att jag super är att kåtheten har försvunnit

Ynglingen i mig skrev frågtecken upp till skyarna



Men timmar senare

Så förstod jag honom





Fri vers av Marjavaara
Läst 198 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-18 01:18



Bookmark and Share


    resilient
humor, svärta, drastiskhet. Bra.
2009-05-18

  peter markurth
finns andra metoder...
2009-05-18

  Larz Gustafsson VIP
Jag skulle gärna vilja att min försvann, men jag vill inte börja supa.
2009-05-18

  peter markurth
du har fångat mörker
2009-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara