Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Intill och nära vill jag se din lycka blomstra...


Du passar intill

Du passar intill

smälter ihop

med min kropp

och min eviga själ


Värme strålar

från väsen

till väsen

omsluter väver in


I evighet

vill jag stanna

bara vara

här och nu


Allt jag önskar

är att se

din lycka nära

min själ


Du passar intill...




Fri vers av sulimaa
Läst 450 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-18 10:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Finstämt
innerligt
2009-05-19

  blaite
Vackert som vanligt..
2009-05-18
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa