Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror fortfarande på kärleken, men när jag skrev denna fick jag inspirationen från någon där tron blivit till aska.


Vi som trodde kärleken segrade

Ja, tänk vi trodde
kärlek segrade
Ja, tänk vi trodde
glädjen fanns

Tänk så naivt långsint
man kan vara då

För drömmar krossas
i krasade krossade
tusentalsbitar
när blicken faller på
blodet i öknens sand.
När blicken faller på
glittrande tårar
och jag själv bara ser dig
genom en hinna av kristall.

Ja, tänk vad naivt långsint
man kan vara.




Fri vers av Konnichiwa
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-18 15:38



Bookmark and Share


  dunkar
Så det kan bli.
2009-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Konnichiwa