Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

framtid


Är det bara jag som känt att livet inte är nu?
Att allt jag vill, ska och kan ligger "längre fram" i tiden,
som om tiden vore en väg där målet är livet.

Men jag har funnit en lösning.
Jag ska uppfinna en tidsmaskin för att ta framtiden till nuet!
Men den kommer nog inte att bli färdigt förrän lite senare...




Fri vers av rocksolid
Läst 334 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-05-18 20:23



Bookmark and Share


  Lotti
ja nån gång i framtiden kanske ,då i form av ett nu
2009-06-03

  Maria Natasja
Applåder ifrån mig! Bra!
2009-05-25

  Ewa Flower
Haha, skjuter du upp bygget av maskinen också? Bygg den på en gång vetja så du kan leva här och nu NU!!!
2009-05-24

  Cosmic Johanna
:-)

Ja greppar den...

det får mig att le i igenkänning.


Den maskinen blir nog poppis:-)
2009-05-18

  Trädflickan
Hmm, kan känna igen mig lite grann..
2009-05-18
  > Nästa text
< Föregående

rocksolid
rocksolid