Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland måste man strunta i alla djävlar och demoner...


Djävulen i bakhuvudet

Det sitter en liten

djävul i hennes bakhuvud

viskar hemskheter

som hon tolkar som sanning


Omvärldens förväntningar

omvandlade till

förmodad sanningsnorm

i hennes undermedvetna


Kravet ökar

hennes inre fullkomligt

havererar i kvidande

över livsväggar som krymper

under djävulens övervakande öga


Någonstans vaknar kampviljan

djupt under lager av smuts

och sotflagor

forcerar lager efter lager

kippar så till slut efter

luft...


Jag ser elden

den brinnande starka

den tänder en flammande låga

i hennes mörka ögon

nu ska hon ut

ut på det väntande slagfältet


Hon slåss

kämpar för sitt liv

sin rätt att välja

välja utifrån sina egna värderingar


Hon ger fullkomligt fan i djävulen i bakhuvudet !





Fri vers av sulimaa
Läst 202 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-18 21:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Hon ger fullkomligt fan i djävulen i bakhuvudet !"

Det var satans kraftfullt
det där valet
är viktigt
även om
det får göras om
många gånger
2009-05-19

  Larz Gustafsson VIP
Jag struntar aldrig i dem.
2009-05-18

  aol
suveränt om en inre kap där ljuset ska vinna
2009-05-18
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa