Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pussel

Delar som inte finns
Delar du inte minns
Delar som du hatar
Delar som inte passar
Delar som inte passar
in på alla andra

Har man inte rätt delar
så är det inte så jävla lätt att pussla.
Det har min morsa alltid sagt.

Delar att dela
Delar som velar
Det fanns delar
som jag inte trodde fanns
Delar som inte betydde
nånting alls

Vad är det här för jävla pussel.
Det finns ju inga bitar
som passar
Inga som passar mig
Som för små sandaler.

Jag lägger delar i högar
så dom ska passa in
Tänker och klurar
Så dom ska falla på plats
Det här pusslet är mitt palats




Fri vers av Mayflyer
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-19 19:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lurigt o klurigt, jättebra!
2009-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Mayflyer