Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en sekund av tankar.

Jag var inte längre rädd


Jag visste vem jag
var och jag visste
vad jag gjorde med
mig själv och jag visste
att misstagen var mina
jag visste varför


Jag visste inte vart smärtan
kom ifrån men jag visste att
det var jag som skapade
den du anar inte vilken
trygghet det gav mig


Jag var helt enkelt galen
men då hade jag
någonting vettigt
att skylla mitt ovett på


Jag valde att ta fel väg
från början och jag visste
vad jag rymde ifrån djupt i
mig ville jag bara få slippa
rymma från mig själv


& jag försvann


Men något har förändrats
och jag vågar inte se mig
själv som jag är för
nu har jag ingenting
att skylla på
jag har såna problem
av naturen och jag
är så handlingsförlamad
och kan inte skydda mig
från mig själv längre


Jag gör ingenting annat än
att försöka och jag lyckas så
väldigt sällan med vad jag
behöver för att andas
utan rädsla och självförakt


Jag stalde mig i ett led
tog min plats i ett fack
och fick leva någonstans
där jag visste vem jag var

Jag hittade mig själv
bygga trygghet i kaoset
av tragedi och svek
& allt det där jag blivigt
så bra på fastnade
i mitt liv och

där hittade jag mitt hemma



Men jag blev tvungen att
komma tillbaka hit
och här är jag nu


där du vill ha mig


När du sakta drar ett
rakblad över huden
vet du att smärtan kommer
i nästa sekund


men det finns inget värre än denna
smärta som jag inte framkallar åt mig själv
den som kommer rakt från själen
svider som salt i såret



& jag vill inte mer




Övriga genrer av Troll ॐ
Läst 620 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-19 19:21



Bookmark and Share


  Malin Ringdahl
Ryser över hur väl du beskriver smärtan.
2009-06-02

  WhiteTrashBastard
deeep shiit
och så bra är du!
2009-05-19

  Carola Bouvin
Du... dessa fack vi har för vana att
sätta andra och oss själva i dom är flyttbara,
du behöver inte längre vara i ett fack
där du inte mår bra, ett fack
som gör dig illa. Kram till dig.
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Troll ॐ
Troll ॐ