Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven 2009-05-06


It could be sweet

Johnny, jag vet
borde alltid lite
mer
fylla på blodomloppet
och fortsätta ännu
längre
istället sitter jag här
och du mumlar något
om svaghet
tänk om du hade

Johnny, du vet
hur man gör
ett glas whiskey
och du sover
gott
fast du inte borde
med allt ditt samvete
inte kommer åt

medan du säger
tänk om jag hade
gett upp
som att det är det
jag gör
bara ett andetag
till

Men Johnny,
du anklagar mig
fast jag hela tiden följde
dina råd
och nu strömmar
impulserna
sväljer mig hel

Johnny, jag vet
bara hela tiden
jag andas
går vidare
och du kanske
någon gång
nickar




Fri vers av Agnieszka
Läst 411 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-19 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agnieszka