Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven 2009-05-10


Det ska vara hårdare ändå

tillbaka
jag kände dina
steg
i nacken
stryker mig med penseln
över kinden
ber om andra
färger
när tystnaden dunkar
fyller vi på
med tre
bara för att vi gillar
siffror på hög
men inte lika mycket
som översvämning
när det träffar hårt
riktigt hårt
och jag sprids
på golvet
rinner ut på vit
matta
för att minnas
tvättar vi inte
och jag låter mig
strypas
riktigt hårt
med kalla fötter
som går av på mitten
det är ju som glädje
säger vi

dansar sedan
med dina naglar
i min rygg




Fri vers av Agnieszka
Läst 446 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-20 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agnieszka