Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varför ska det vara så svårt?


i dag - här och nu

här står jag nu
med din tröja tryckt mot mitt ansikte
drar in den välbekanta doften
och saknaden värker i mitt hjärta

jag ville fortsätta älska dig
jag har älskat dig så mycket
och blivit sårad gång på gång
och blivit bortvald
och blivit övergiven
och blivit lämnad
gång på gång

du läser mina mail
du läser min dagbok
du drar dina egna slutsatser
men du vill inte se mig

du har gjort en bild av mig
som du älskar
när jag inte motsvarar den bilden
blir du elak
svartsjuk
galen
jag blir rädd för dig

du säger att du älskar mig
och att jag sviker
när jag inte kan älska dig längre
men du har jobbat hårt
i alla år
för att förstöra min kärlek

släpp mig
se dig själv
och älska dig själv

du måste jobba
med din egen kärlek
till dig själv

det är inte synd om dig
du har så mycket
du är så mycket
se det!
öppna ditt hjärta för dig själv
du är värd att älskas
även av dig själv




Övriga genrer av Gunsan
Läst 264 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-05-20 09:46



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Idag, då ett här är ett nu
var finns du då där
om inte här?

är det då du den som har mig kär ?
2009-05-22

  Teresia Ridell
Du fångar o förmedlar det så jäkla bra.
Var i många år (12) i en sån relation. Till sist orkade jag inte längre bekräfta honom. Han som bara trampade sönder allt det vackra;med osäkerhet som visade sig i hemsk svartsjuk o kontrollbehov.

Saknar honom ännu ibland. Idag skulle han fyllt år...men jag o pojkarna får gå till hans grav istället:(
2009-05-22

  stella
Vi kan ju inte förändra andra, bara oss själva...men va fan-ibland önskar man ju att man hade det där trollspöet som man trodde på när man va liten, eller hur? ;)
2009-05-22

  Miss Mod
När den största kärleken, ändå är så svår, att det inte går...bra beskrivning.
2009-05-21

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ja visst är det svårt
när någon försöker
göra en till något
man inte är.
Så väl återgett här
och smärtsamt
2009-05-20

  Per Teofilusson
Kristallklart, rakt, tydligt. Undrar om inte ilskan här mellan raderna är drivmedlet till de klara raderna.
2009-05-20

  Trädflickan
Vad fint skrivet, jag förstår precis känslan.
Man vill älska personen men obefogad svartsjuka förstör allt. Man vill fortsätta för man ser personen bakom. Hur det hade kunnat vara om allt hade varit bra. Men det är inte bra för misstänksamheten kommer att styra i förhållandet och man anpassar sig. Väljer orden.. Tills det inte går längre och man inser att man måste lämna.. För förändringen kommer aldrig.
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan