Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bränn mig på bål

jag vill inte skada mina vänner
eller någon annan jag känner
men valen är så svåra
hur kan man undvika att såra?
Jag tror inte att jag kan
det är svårt bara att hålla migsälv varm
men jag hoppas att de jag skadar ska förstå
att det finns saker över vilka jag inte kan rå
om jag misslyckas och slutar då
får ni gärna bränna mig på bål.




Fri vers av Nerak
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-20 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerak