Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gjorde ont

Nyansen på de blommande träden
Den jackfria värmen
Musiken som slås mellan väggarna

Tar mig bort från nollnio
Och droppar mig
på nollåtta


Musiken är magisk
Den tränger in och vrider smärtan
på samma grad som för ett årsdan

När jag satt i soffan
med mörkret som vän

Cigarettröken sipprade ikapp
det salta blöta

Det osade sorg

Bilder från det lyckliga paret
Leenden, resor, ord

Minnen blixtrade, penetrerade mitt lilla
huvud
Jag dränkte dom två med tårar

Och började min nya ensamhet
I min nya lägenhet









Fri vers av Marjavaara
Läst 224 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-05-20 19:53



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
härligt.nostalgiskt.ouppnåeligt.
2009-05-20

  Larz Gustafsson VIP
Drömläge.
2009-05-20

    leelee
Ibland känns verkligen lägenheten bara som ett hål i betongen...på tal om ensamhet...
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara