Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behöver jag bli hörd

Behöver jag bli hörd
för att förstå
eller berättar jag
e g e n t l i g e n
så här?

Jag håller handen för
och rullar långsamt ut
mitt hjärta

Röda mattan för dig

Jag undrar vad det gör med mig?




Fri vers av Carl Prag
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-20 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Prag
Carl Prag