Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

plötsligt var vi här på bron

plötsligt var vi här på bron
mitt över stora djup och forsar
och det är lika långt
att gå tillbaks

jag tystnar och tittar bort
du visar inte att du märker
och vi pratar om annat
medan tiden går

snart är vi över
ett par steg till i mörker




Fri vers av Carl Prag
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-24 08:06



Bookmark and Share


  Yheela
Den berörde mig på ett plan jag nästan inte visste fanns inom mig.
2009-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Carl Prag
Carl Prag