Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

satt vid vatten

satt vid vatten
som stilla flöt
rakt in i mig
fyllde min kropp
som en vattenballong
och jag gled iväg
med strömmen
så lycklig
och fri

jag seglade förbi
en sån där puttrande båt
som jag ska sitta i
med pipa och sydväst
på väg till ica
om det finns

och du intill mig
genast vackrare
vid vatten
lugn
rinner i mig
och jag landar
på stranden igen
och lägger handen i din




Fri vers av Carl Prag
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-22 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Prag
Carl Prag