Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

runt mig växer tydlighet

runt mig växer tydlighet
som en kontur i tusch på en akvarell
svarta hårda linjer
på framtidsdrömmarfärg
tusch som ramar in
begränsar

gör mig mindre
som en spjutspets
som får fart framåt




Fri vers av Carl Prag
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-06 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Prag
Carl Prag