Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

musik på låg volym

musik på låg volym
blandas med din röst
som läser för den lilla
och knattret från en dator
där jag sitter för mig själv

jag sitter vid ett litet bord
som sakta rör sig mot er

ni flyter runt i en säng
som mjukt gungar fram
och vaggar er till ro
medan jag glider in
i strömmen efter er

har hävt mig upp på bordet
och håller datorn högt
så den inte blir blöt
och jag skriver
fast det vinglar
och är svårt

att låta bli




Fri vers av Carl Prag
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-18 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Prag
Carl Prag