Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dessa avlägsna ljud

dessa avlägsna ljud
är nyckeln till det jag
som ännu mäktar med
att tro

den jag ännu kan se
i bilden av mig själv
nuddar min hud
inifrån

så nära ibland
som om skyddsplasten
bara ska dras av

men jag behåller den på
för att inte repa glaset
i onödan






Fri vers av Carl Prag
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-24 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Prag
Carl Prag