Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytidnu

Nytidnu
men jag sneglar bakåt
som om jag ville det då!

Jag blundar och andas
och drar in mig i mig själv
för att öppna ögonen
i kroppen igen

Härärjagnu
och jag sätter
ett märke i marken
runt soffan som växt

Tänker:
vi är fler, men ändå
skönt att kunna sträcka ut

Fler.

Ler.




Fri vers av Carl Prag
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-20 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Prag
Carl Prag