Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om hur det ibland finns en ursäkt för hur man behandlar sig själv.


när du inte har tid att fördriva

30

25

00 000

bara nervbanor

tankar kontra en större förlust

lägg samman allt.

-32 000.


franska sömntabletter för sömn.




Fri vers av David Calvert
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-21 00:30



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Annorlunda, men likafullt så jäkla bra. Oj, sorry att det kom en liten svordom...men BRA skrivet är det iaf;-)
2009-07-07

    ej medlem längre
skitsnyggt!
2009-06-06
  > Nästa text
< Föregående

David Calvert
David Calvert